Geachte Raad van  Toezicht

Geachte Raad van  Toezicht van Antes, Parnassia

 

Mijn naam is Franciscus Jan Kroll , ik krijg nazorg van het Delta, Antes,Parnassia ziekenhuis, het fact-team van het ziekenhuis zorgt ,zorgde voor nabehandeling.

Het is gedeeltelijk tot een breuk gekomen tussen de nazorg en ondergetekende ik krijg enkel nog af en toe bezoek van mijn psychiater Fred van  Essen.

De klachten die ik heb tegen het ziekenhuis de behandeling zijn verergerd.

Het fact-team wat al tientallen jaren bij mij thuis kwam ,was altyd erg prettig tot heden 1 november 2019.

Op 1 november 2018 kwam er een kink in de kabel.

Mijn psychiater Fred van  Essen stopte acuut met alle medicatie ,anti-psychotica

( 2 x 2 ½ tablet clozapine )

Hij vertelde mij niets over de ontwennings verschijnselen ervan ,deze waren zo heftig dat ik een paar dagen erna heel erg ziek werd.

Ik belde 112 ik werd per ambulance opgenomen in het Maasstadziekenhuis, Rotterdam , ik kreeg een kamer waar ik op een bed rustig afwachtte wat er zou gebeuren ,ik vroeg mijzelf af ik toch niet opgesloten was.

Helaas tot mijn grote  ontgoocheling bleek mijn vrees bewaarheid.

Gevangen.

Omdat ik nergens een aanduiding zag staan waar een AED te vinden was deed ik navraag maar de verpleegkundigen wilden mij niet vertellen waar deze te vinden was.

Moet er geen mogelijkheid blijven bestaan dat niet hulpverleners ,,patiënten, voorbijgangers waar dan ook moeten kunnen helpen een AED te vinden op de plek where else, de patient, patiënten zijn.

Of quads met goed getrainde mensen met goedgekeurde ,beveiligde spulletjes doet er niet toe wie of wat alles wat  iemand kan bijdragen tot International Rescue.

Misschien een AED per drone plus de hoognodige apparatuur die nodig is om gevaar op te heffen en in te grijpen onder een  voorwaarde verantwoord.maar altyd eerst gevaar opheffen.

En ga ervoor.als je in een God, Allah,Jehova  of Franciscus geloof en laat de duivel achter je geef de duivel geen micro-millimeter toe

Nederlanders waar praten we nog over ,de Tweede Wereldoorlog is voorbij ,Hitler is verslagen en wat doen de Nederlanders ze gaan naar Indonesie ,duizenden mensen vernietigen die alleen maar vrijheid willen, wat hadden ze daar te zoeken, donkere mensen uit  Afrika uit hun vaderland ontvoeren of ze als slaaf te verkopen, om enkel maar aan geld te willen denken

Omdat ik Koninklijk onderscheiden met een Oorkonde en Medalje voor “ Openbare Orde en Veiligheid “als gediplomeerd EHBO’er met AED ( 10 jaar ) wil ik graag verbeteringen aanbrengen ,waar nodig.

In het echt ben ik 20 jaar gediplomeerd  EHBO ‘er met AED geweest ,10 jaar Poortugaal en 10 jaar Rhoon.

Wees alstublieft niet zo  dom om onze mannen en vrouwen de hel in te sturen om met zogenaamde missies buiten Nederland opdrachten te geven “onschuldige “ ?  mensen levens te redden om dan door de Nederlandse regering onze soldaten van Oranje in geval van nood opdracht te geven de vijand te doden wat heeft onze regering eraan Nederland zal om ons land veilig of nog veiliger te maken of te houden ons leger niet te sturen naar onveilige gebieden om daar andere mensen uit te schakelen of liever gezegd te doden.

Wie kwaad doet zal nog meer kwaad doen en uiteindelijk zelf door het kwade omkomen.

In de bijbel staat duidelijk heb uw naaste lief als jezelf.

Om Nederland niet gevaar te laten lopen zal Nederland neutraal moeten blijven en niet  zich in een oorlog moeten willen storten ,zeker niet blindelings.

Hebben we niet genoeg geleerd van  Scebrenica toen Dutch Bat overliep naar de vijand .

Zijn er niet voldoende soldaten door onkunde ,met ondeugdelijke wapens ,mortieren, gestorven.

Wie met vuur speelt loopt grote kans door vuur te sterven.

Waarom worden moordenaars als helden gezien oa de soldaat Kroon die zijn bevrijder een aanhanger van IS, de man die medelijden met Kroon had en hem voor onthoofding spaarde en hem vrij liet, waarom dan na zijn vrijlating terug te keren naar de IS aanhanger en zijn magazijn legen om hem te doden waarom word zo’n enorme lafaard als Kroon als held

ge-eerd  met de hoogste onderscheiding die er is in Nederland.Kroon de Willems orde nota bene door  Alexx zelf

Nederland heeft niets te zoeken in het buitenland waar oorlog is,als Nederland zich toch gaat bemoeien met landen die in oorlog verkeren zal het buitensporig geweld door de Nederlandse regering zich tegen Nederland keren.

De enige kans op vrede is ,is Nederland zich buiten iedere oorlog te houden alleen door neutraliteit kan dit bewerkstelligd worden.

Als Nederland neutraal blijft kan Nederland veel meer betekenen voor slachtoffers van oorlogs geweld dan zelf zich in een oorlog te storten.

Ondergetekende kreeg ook te horen dat er een crisis team kwam .

Ze , het crisis team ,luisterde wat ik te vertellen had, ik had geen kunstgebit in, die was de ambulance, Katja en Jimmy, vergeten mee te nemen, terwijl ik alles klaar had liggen in een kartonnen doosje met al mijn medicijnen erbij.

Mijn schuld.

Ik droeg een zwart sportbroekje , ik hoefde slechts 3 a’4 meter te lopen naar de ambulance vanaf de voordeur van mijn huis.

Het crisis team heb ik mijn visitekaartje gegeven met mijn website erbij waar ze ook naar keken op internet ,ze vroegen aan mij wat ik wilde ik antwoordde ,het gaat nu wel weer, ik wil graag een taxi nemen naar huis en in plaats van Clozapine iets anders, homeopatisch.

Ondergetekende heeft in andere artikelen( www.franskroll.nl  ( bij artikelen, “Bianca en Pensioen)  voorgeschreven waar het crisisteam en de politie de fout ingingen met de gelijkenis van een verslaafd heroine meisje en haar pooier en haar behandeling door het betreffende ziekenhuis ( voor zover ik weet , het Maasstadziekenhuis,Rotterdam)

Franciscus probeert uit te zoeken of deze foutieve opname ook in andere ziekenhuizen word gehanteerd.

Wat ik nu begrijp heeft ook de politie en de ambulance broeders de opdracht gekregen om mij af te voeren “Dood of  levend”

Wat ook een van de ambulance broeder ook recht in mijn gezicht mij vertelde.

Kan dit allemaal wel

Ik deed navraag bij de ambulance in Rijnmond maar niemand wil verantwoording nemen

( opgenomen gesprek, dictafoon.) de politie kwam op uitdrukkelijk mijn eis ,anders zou ik niet meegaan.

Van wie kregen zij de opdracht, dat ik agressief was, klopt dus niet

Ik kwam in contact met een psychiater ,mevrouw Metselaar ( dictafoon )

Ook vreemd vond ondergetekende toen ik vrijaf had voor een half uurtje van de Zorg Boulevard Kliniek , van Antes,Parnassia, Rotterdam, zuid.

Toen ik in de hal , ingang was dat ik een groot aantal agenten in een groepje zag lopen door de hal ,goedgemutst , vrolijk.

Ik begreep het niet zo goed waarom zij daar waren, ik dacht eerst houden ze mij in de gaten.

Naderhand probeerde ik een verband te leggen tussen een geweldsdelict een paar weken later in datzelfde ziekenhuis waar ik het politie team zag lopen ,ik schrok enorm want het nieuws wat insloeg als een bom , een vader heeft zijn acht jarig dochtertje, of zoon met messteken omgebracht in dat zelfde ziekenhuis.

Waar praten we nog over?

Een ander probleem is als IS ( Ineke Sterrenburg ) in 2010 toen ik er voor het eerst van mijn nierbeschadigingen achterkwam ,ze beweerde met  haar eigen woorden ( op papier ) vlak voor mijn donatie gesprek met professor  Weimar,nefroloog ,nierspecialist , Erasmus ziekenhuis dat mijn nieren licht beschadigd waren ,goedaardig en ik zou  geen blijvende nierschade oplopen

Maar als zij niet liegt wat is er dan gebeurd tussen het jaar 2010 vanaf het stoppen met Lithium en de overstap naar Clozapine tot heden.

In 2014, december werkten mijn nieren ( staat in mijn medisch Dossier ) slechts nog maar voor 28% maar mijn psychiater Fred van  Essen.zegt in een gesprek in het jaar 2019 ,in de maanden oktober ,november

( opgenomen gesprek audio en video )  dat het vast staat dat de beschadigingen komen van Lithium.

Wie liegt dan ,probeert hij zich er dan uit de redden dat hij Clozapine voorschrijft terwijl hij weet vanaf ,de werking van Clozapine.dat je dit anti-psychoticum middel niet mag gebruiken

bij ernstig zieke nieren, en is dat kleine beetje Clozapine ,negen jaar lang vanaf 2010 tot heden , het jaar 2019, wel erg veel.

Ondergetekende kwam er dus pas achter hoe sterk het middel is toen de psychiater Fred van  Essen er acuut mee stopte ( 2 x 2 ½  tablet Clozapine ) dit was de maandag voor mijn verjaardag ,1 november het jaar 2018 

De ontwennings verschijnselen waren heftig..

Welke mogelijke andere beschadigingen zal en of doet Clozapine bij gezonde nieren en bij ernstig zieke nieren.

En ook toen ondergetekende dit middel 2 x 2 ½ tablet clozapine kreeg van arts s. Kloprogge tydens mijn IBS en RM in november 2018 en 2019 op midden op de dag , inplaats van s’avonds voor het slapen gaan .

Dit gebeurde op het Delta, Antes, Parnassia in de Zorg Boulevard Kliniek , Rotterdam.

Je kon er een olifant mee doden.

Maar hij zegt ook heel duidelijk ( opgenomen gesprek, dictafoon ) dat hij weleens de originele bijsluiter wil zien waaruit blijkt dat je Clozapine niet mag gebruiken( bij ernstig zieke nieren plus dat het de ziekte van Parkinson kan verergeren )

Maar probeert  de psychiater Fred van  Essen niet de schuld af te schuiven op IS ( Ineke Sterrenburg )

Ook zij zit 100% fout want zij heeft mij nooit eerder verteld over de beschadigingen die al zichtbaar te zien moeten zijn geweest vanaf de jaren voor 2005 ,maar de laboratorium uitslagen komen, pas zichtbaar op papier vanaf 2005

De laboratorium uitslagen kreeg ondergetekende pas op het moment dat ik erachter kwam dat mijn nieren beschadigd werden door Lithium in het jaar 2010.

Terwijl er alternatieven ( alternatieven zijn uitgebreid voorgelegd in andere dokumenten , en bijsluiters andere medicamenten aan IS , compleet in mijn bezit ) ( Ineke Sterrenburg ,en aanhang ) )   waren en ondergetekende het recht had moeten hebben op een eerlijk openhartig gesprek met de desbetreffende arts IS ( Ineke Sterrenburg ) en in dit geval met professor Zietse ,nefroloog, nierspecialist ,Erasmus ziekenhuis, Rotterdam.

Hoe verder!

( Opgenomen gesprek met professor Zietse ,second opinion ,dictafoon ).

Dit gesprek had plaats moeten vinden toen de eerste beschadigingen geconstateerd werden dus voor het jaar 2005.

Ze heeft zich duidelijk niet aan de richtlijnen gehouden.

Maar de directie beroept zich voordurend op de uitspraken van het Medisch Tucht College in den Haag, in het Hoger Beroep  van beide zaken laatste uitspraak in  1 december 2015 ,het geval van het You  Tube filmpje , Ruben

Om het gegeven bewijs te kunnen moeten achterhalen van het desbetreffende You  Tube filmpje Ruben , kwam ik met de Data Base aan van  You  Tube ,via contact met Peter  R. de Vries en zijn secretaresse Maaike, de voorzitter Altena zegt dat het geen nieuw bewijs is en het word van de tafel geveegd tydens de zitting , 1 december 2015, maar wat is er dan met het  oude bewijs gedaan ( wat is de uitkomst van het zogenaamd oude bewijs van de Data-Base van You Tube, 2010 , de beschuldigingen van het You  Tube filmpje )  (  Ruben )  en tussen  het jaar 2015 ,1 december, als het geen nieuw bewijs is, wat het echter wel is.

Wanneer is dan exact naar het oude bewijs gekeken?

Volgens de directrice Els van Bezouwen ( opgenomen gesprek 2018 ) is het al veelste lang geleden , niet geschoten altyd mis ,waarom is er dan niet eerder naar gekeken ,

en als IS ( Ineke Sterrenburg en aanhang ) er toen in het jaar 2010  wel van deze mogelijkheid afwisten, van de Data-Base van You Tube, waarom dan niet opgevraagd?

Alles heb ik in mijn bezit van  A t/m Z ?

W at is dan de uitkomst van het volgens de voorzitter Altena uit het bewijs dat niet nieuw is.

Uit de bijsluiter die ondergetekende kreeg van arts S.Kloprogge blijkt dat mijn behandelend psychiater Fred van Essen van het fact team van Antes dat hij had moeten afbouwen en bovendien  had hij mij moeten inlichten over de ontwennings verschijnselen wat erger is hij wil zijn fout niet erkennen of bevestigen want hij zegt ( opgenomen gesprek ,dictafoon ) dat hij al zijn andere patienten op exact dezelfde manier behandeld als ondergetekende

Maar uit het verkregen bijsluiter van Clozapine ( in mijn bezit )  van de arts s.Kloprogge , Google kunnen hoogst waarschijnlijk geen rechten worden ontleent tenzij de bron vermelding, correct is bevonden en gecontroleerd is geworden.of kan worden..

Plus hij wilde weleens zien op de originele bijsluiter van Clozapine dat er staat dat je Clozapine niet mag gebruiken bij ernstig zieke nieren.

Plus bij gezonde nieren verergerd het de verschijnselen van de ziekte van Parkinson.

Ze ( het crisis team ,Delta, Antes, Parnassia ,in het Maasstadziekenhuis ) gingen overleggen en ze besloten mij op te nemen in het Delta, Antes, Parnassia ziekenhuis, ze wilde mij medicijnen geven maar dat weigerde ik.

Ik vroeg enkel om iets anders waarmee mijn behandelend psychiater Fred van  Essen, de clozapine ,waarmee acuut gestopt is, iets anders en dan wilde ongetekende naar mijn huis gaan met een taxi, ik had een creditkaart bij mij om te pinnen , om de taxi te kunnen betalen.

Ze hadden mij uitleg moeten geven in welke omstandigheid ,ik verkeerde en de gevolgen van het acuut stoppen van de clozapine en de gevolgen ervan ,hoe lang de ontwennings verschijnselen zouden duren wat psychiater Fred van  Essen verzuimd heeft ,mij in te lichten en dat hij fout zat.

Behandeld  het Maasstadziekenhuis van Rotterdam alle patienten op dezelfde manier als ondergetekende als patienten per ambulance of per trauma helicopter worden binnengebracht, gelijk op te sluiten ,is dat de gebruikelijke manier van behandelen.

Ik overweeg een klacht in te dienen bij het Maasstadziekenhuis over mijn behandeling tydens mijn vrijwillige opname in november 2018.

Tevens onderzoekt Franciscus de moord van een acht jarig meisje of jongen met messteken door haar vader in het Maasstadziekenhuis , Rotterdam ,begin 2019 na het uitje van een groepje politieagenten door de hal van het Maasstadziekenhuis ,  Rotterdam.enige dagen voor de moord van de vader op zijn vermoorde  kind..

Gezien mijn eerdere ervaringen met Delta, Antes, Parnassia weigerde ik een opname .

Omdat ik een zeer ernstige klacht heb tegen de kliniek vermoedde ik onraad.

Op advies van de Inspectie van Volksgezondheid ,psychiater mevrouw Kloosterman ,zij adviseerde mij aangifte te doen bij de politie vanwege de onherstelbare ,ongeneeslijke beschadigingen aan mijn nieren door de opgedrongen anti-psychotica middel Lithium.

Psychiater Kloosterman raadde mij ook aan een advocaat te raadplegen en of de klachten commissie van Delta, Antes, Parnassia om raad te vragen , dat heb ik het dus gedaan maar negatief.

Papieren in mijn bezit

Het gaat er bij mij niet om dat ze ( Ineke  Sterrenburg )  mij dit heeft aangedaan maar ik wil graag weten hoe heeft ze al haar andere patienten behandeld ,en als deze foute procedure, behandelwijze word goedgekeurd in heel Nederland dan heb ik een missie dan moet ik dit onderzoeken in landsbelang.

Ondergetekende volgde na de beslissing van het crisisteam enkel maar het advies van de Inspectie van Volksgezondheid op ( emails in mijn bezit ) aangifte te doen bij het politie bureau,ik weigerde dus mij te laten opnemen door de kliniek waar ik een zeer ernstige klacht tegen heb.

Ondergetekende eiste aldus, politie, om een vrijgeleider te hebben naar het Haagse Veer ,het politiebureau in Rotterdam.

Om dus aangifte te doen van zeer waarschijnlijke gifmoorden door zijn arts IS

( Ineke Sterrenburg ,Delta, Antes, Parnassia ) in ieder geval wel op ondergetekende.

Toen de politie kwam met twee ambulance broeders ,ging het mis inplaats mij, een excorte, te geven naar het Haagse Veer hebben ze mij bijna vermoord ,ik heb niet gevochten of verzet, ik ging in gebed en hield mij volkomen slap.

Ze hebben mij bijna vermoord , mijn hoofd sloeg alle kanten op.

Terwijl ik half bewusteloos was en vastgesjord was met riemen op een brancard kreeg ik ook nog handboeien aan.

Ik werd afgevoerd waarnaar toe wist ik niet.

De ene ambulance broeder zei dat hij opdracht had gekregen van zijn superieuren  mij af te voeren  “ dood of levend “.

Toen ik op de plek ( niemand kon mij exact vertellen waar ik was )was gekomen met een politieagent in de ambulance hoorde ik gillende stemmen , Frans, ben je er nog , mijn ogen sloegen achter over , ik belandde in een separeer, isoleercel , ik wist zeker dat ik ging sterven

Ik weigerde water tot mij te nemen en zei dat ik in hongerstaking ging en zei dat ik geen vocht meer tot mij wilde nemen ,ik stamelde nog de naam van Susanne Zwarts , een jonge vrouw die slachtoffer werd van een groepsverkrachting in Spanje ,ze werd depressief opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis ,ze stierf in een isoleercel van een politiecel door zelfmoord.

Ik verloor mijn bewustzijn en zag nog net een lichtblauw mondkapje ,waarvoor weet ik nog steeds niet.

Ik dacht dezelfde kleur als het klokje wat ik geschonken heb aan fam. Hoekstra voor hun huwelijk ,een rotsblok, steen, met cijfers op batterij ook licht blauw.

Het klokje, wat links in hun benedenkamer ,naast de deur-opening hing ,wat toen gelijktydig verdween net zoals mijn gestolen plaat the “ Third “. Van Soft Machine

Ook hing in de trap langs de muur naar de eerste etage, mijn gitaar, zonder blikken of blozen.

Wat ook toen ik er achter kwam mijn ontdekking dat de  Third van Soft Machine een dubbel elpee bij fam. Hoekstra in de IJssellaan , dat zij hun koophuis kochten terwijl ondergetekende

zijn spaarcentjes ,plus minus 125.000 gulden  van zijn spaarrekening verdwenen is

Het ene sluit het andere niet uit

Ik lag in een zeer onnatuurlijke houding , tot mijn verwondering werd ik in de morgen weer wakker in de separeer, ik hoorde stemmen en lachen ,ik moest nog drie of vier uur wachten, vervolgens werd ik uit de separeer gehaald.

De verpleging sprak mij aan, Franciscus, je mag er uit maar je mag niet slaan,alsof ik agressief was

Toen ik nog in de separeer lag kwamen er een aantal mensen om mij heen staan ,waarop een jonge vrouw het woord nam,ze vertelde mij dat ik een inbewaarstelling had gekregen door de burgemeester van Rotterdam of  Poortugaal, ik wist nog steeds niet waar ik was ,de een zei Rotterdam de ander zei Poortugaal.

Ze vertelde mij dat er politie in mijn huis , Kruisdijk 45 ,Poortugaal,postcode 3176pg ,was geweest tot op heden weet ik nog steeds niet exact of dit klopte.

Ondanks dat ik  er geprobeerd heb erachter te komen niemand kon dit bevestigen of ontkennen.

Leny vertelde ,mijn buurvrouw ,vertelde mij wel dat de buiten lamp brandde ,ik heb gekeken op de video opname die ik heb gemaakt toen ik met begeleiding van de wijkagente en het fact team van Antes ,ik kan aan de videobeelden niet precies zien of er iemand in mijn huis is geweest ,ik zag geen sporen van geforceerde deur(en )

Uiteindelijk kwam ik op de Zorg Boulevard Kliniek van Antes ,Parnassia , Rotterdam, terecht op de vijfde verdieping.

Het onbrak mij aan alles ,geen telefoon, geen internet,tandenborstel, tandpasta, geen kunstgebit, geen zeep, geen shampoo, geen kam ,geen leesbril ,geen pen ,vanwege “ ziekte van Parkinson “ geen kleding.

Alle rechten werden vertrapt.

Ik had een kamertje met een bed en een douche en toilet.

In de douche ruimte was een TL buis , verlichting ,open en bloot ,levensgevaarlijk.

Iedereen kwam op mijn kamertje , schoonmakers, personeel, verpleegkundigen,iedereen met een kaartje, kon op mijn kamer komen,alles lag open ook als ik niet op mijn kamer was ,kon op mijn kamer.komen.

De schoonmaakster had als ze mijn kamer schoonmaakte , een karretje bij zich met heel veel chemicalien ,grote plastiek jerry cans, met veel papier maar ik werd gealarmeerd door een pakje sigaretten doosje van de schoonmaakster met opschrift en foto van een blote borst van een man waarop te zien was, een AED , met knopjes op de borst  geplakt dat vond ik vreemd , ze had ook een aansteker bij zich plus een soort telefoon waar je ook foto ’s mee kan maken.

Ondergetekende zal proberen na te gaan of deze schoonmaakmiddelen brandbaar zijn, volgens mij wel want ze had ook heel erg veel papier bij zich ,mogelijk als lont te gebruiken.

Ze had ook een aansteker bij zich net zoals iedereen dat mogen verpleging ,medewerkers van Antes en ook patiënten .

Iedere dag opnieuw de kamer waar ik verbleef schoonmaken met een zeer sterke lucht van parfums, ik ben er heel erg allergisch voor.

Ze ,de schoonmakers en uitzendkrachten en alle mensen die geen patient zijn , hebben kaartjes waarmee ze op iedere kamer van de patienten kunnen komen en kamers waar belangrijke spulletjes staan ook

Af en toe geeft het personeel de kaartjes uit handen aan mensen die in principe geen kaartjes mogen hebben om de deuren te openen.

Ik vertrouwde het niet want ik ben erg allergie’s voor parfum dus ik sloeg alarm.

Er was ook in iedere kamer van de patienten in de kast een kluis vast tegen de muur ,toen ik voor het eerst mijn kamer inspecteerde ,zag ik aldus de kluis ,ik trof er een mes in .

Ik probeerde of ik mijn spulletjes erin kwijt kon , het moest met een code , 4 getallen omdat ik de kluis niet dicht kreeg vroeg ik om hulp dat kon dus , het personeel had een sleutel voor alle kluisjes.

Omdat ik met mijn Lap-Top, online, Internet bankieren,  batterijen heb besteld, aldaar op de Zorg Boulevard Kliniek ,van Delta , Antes, Parnassia , Rotterdam , bleek toen ik om hulp vroeg bij het gebruik van het kluisje ,de dame in kwestie , haalde twee oude AA batterijen eruit , dat kon want ik had een set nieuwe AA en ook AAA batterijen ,nieuw besteld

Ze probeerde het, deed het kluisje dicht en probeerde het met een code ,het te openen en dicht te doen dat lukte niet, dus ze liet het open staan ,ik probeerde het opnieuw dicht te doen , wat lukte, maar kreeg het niet meer open wat ik wel concludeerde dat iedereen  in bezit van de sleutel die op alle kluisjes toegang heeft is in bezit van het personeel waar blijft dan de privacy.

Alle rechten worden vertrapt.

Toen ik in het bezit was van mijn eigen Lap- Top had ik mijn wachtwoorden in een boekje staan van Herman van Veen ,” Onder Vier Ogen “  .

Tevens ze hadden vrij toegang tot mijn Lap-Top , op mijn kamer ,alle sites ,ze hadden alle bank gegevens die  staan in mijn GAAF boekje en Lap- Top.

Ondergetekende is vaak van zijn kamer geweest dus er is voldoende gelegenheid geweest om alles te kopieeren ,alle wachtwoorden ,mijn manusscript ,mijn dossier van mijn delict etc.

Misschien de  Russen of IS ( Ineke Sterrenburg ) met haar aanhang , of de regering of  P. Hoekstra of de Polen ,uitzendkrachten

Ze moeten geweten hebben van mijn nep revolver waarom , Micky , enkele weken erna is doodgeschoten,weet ik niet , hij had ook een nep revolver.

Ik schrok er heel heftig van maarja ik had de nep revolver al gekocht.

Ik heb toen ik weer thuis was,mijn nep revolver uit de Zorg Boulevard Kliniek gesmokkeld alles verteld aan Emy Kuivenhoven, de wijk agente van Poortugaal , ik wilde de nep revolver laten zien aan Emy maar dat hoefde ondergetekende niet van haar.

Wel heeft Tineke Janssen ( het fact team ) het gezien en ook mijn dochter.

Ik heb de wijk agente beloofd dat ik het wapen nooit mee zal nemen naar buiten alleen binnens huis te gebruiken als alarm pistool.

Waarom iedereen zo’n groot gevaar te laten lopen door eventueel J.F.K een trauma helicopter te kapen ,dat risico bestond wel,wat is de volgende zet van  Rutte ,Grappig.

Ondergetekende gaat nog na of ze er vanaf wisten van mijn nep revolver , op een gegeven moment toen ik op de afdeling kwam , op het kantoortje was Janneke ,druk bezig een pakketje te openen, ze lachte, ik haastte mij om haar te beletten het pakketje nog verder te openen want ik zag het etiket van Bol Com, ik wist dus dat er een revolver in zat, kan een groot risico geworden zijn voor ondergetekende ,want het RM was nog steeds van kracht, waarom laten ze mij en anderen zo groot risico lopen.

Ze moeten hebben geweten van de nep revolver ,daarvoor hebben ze iedere patient te te veel uitgekleed zowel materieel ,lichamelijk ,als prive leven.

Waarom lieten ze mij dan deze nep revolver houden ,indien ze er wel vanaf wisten wat is men dan van plan wat willen zij uitlokken.

Ondergetekende had ook iemand kunnen gijzelen.

Er was ook een turkse oudere vrouw ( op de Zorg Boulevard Kliniek ,van Antes )  met een laser pen waarmee ze op een gegeven moment mij  op mijn hoofd scheen ,ik schrok enorm en sloeg alarm maar ze mocht het houden van de verpleegkundigen, een verpleegkundige zei het is een speeltje om  een poes of een ander dier mee te plagen.

Niet goed dus.

Alle patienten mogen in het hele gebouw met aanstekers lopen ,ook s’nachts

Zeven verdiepingen , als er brand uitbreekt sterven heel veel mensen ,

Vlucht routes zijn ondeugdelijk, luchtkussens kunnen niet geplaatst worden

Er word door het personeel voortdurend geknoeid met de nooduitgang met de verzegeling van de nooduitgang( en )

Twee verpleegkundigen op een verdieping op plus minus 20 patienten.

Brandblus apparaten verdwijnen zonder enige reden.

Er was ook een Pool, uitzendkracht, aanwezig die druk aan het looieren was ( top speed ) met een heel erg lang snoer ,volgens mij had hij zelf de snoer verlengt want de stekkers waren niet fabrieks gewijs gemaakt ,ik vertrouwde het niet plus hij had een plamourmes bij zich hetzelfde als Ben pakte om de voorwerpen die ik probeerde uit mijn raam te gooien wat niet allemaal lukte want het raam stond op een kier voor de veiligheid , hij haalde de voorwerpen die klem bleven zitten met een plamourmes door heen en weer te schuiven er weer uit tevoorschijn ,daarna deed hij het raam op slot.

Ook had de Pool  een sproeier ,waarvoor, gevuld met water , gif, hij had het nergens voor nodig .

Een soortgelijke sproeier gebruikte ondergetekende om op Delta bij bloemisterij in de vogel volliere, de vogels tydens de hittegolf, nat te sproeien ,ze vonden het heerlijk.

Om patiënten die lastig ,medewerkers eventueel in het gezicht te spuiten? .

Mijn bril gooide ik door de toen nog geopende kier van het raam naar buiten, mijn bril kwam 5 verdiepingen naar beneden ,ik kreeg de bril weer terug met een waarschuwing van de leiding  ,ik had iemand kunnen beschadigingen , dat klopte ,ik wilde slechts aandacht trekken Ik kreeg de bril terug maar omdat ik de terug gekregen bril niet vertrouwde ,waarschijnlijk een kopie, weigerde ondergetekende de bril, het was zilver? ,maar omdat , links of rechts van de bril, het glas ,stuk was ,wat ik wist, het zat los ,betichtte ik degeen die de bril vond op straat dat hij of zij ( de verpleegkundigen)  verantwoordelijk zijn voor het ontbrekende glas wat los zat.

Men doet er goed aan, het unieke van een voorwerp goed te kunnen onderscheiden van dummies ,de namaak.

Laat alles sealed zijn.

Inverband het lezen van de dik gedrukte letters van de rol met medicijnen ,ze hebben niet goed hun best gedaan, misschien heb ik waar ze bijstonden het losse brilglas in de aldaar aanwezig zijnde prullebak op het kantoortje gegooid,ik had recht om de dik opgedrukte letters van de rol te lezen.

Tevens voor de verpleegkundigen zelf moeilijk te lezen wat nog belangrijker is dan voor de patienten want de patienten zijn afhankelijk van de verpleegkundigen

Het rol probleem van de medicijnen.

Ik had een goede leesbril nodig toen ik 112 belde, vergeten mee te nemen ,mijn schuld de ambulance broeders hebben mij er wel op attent gemaakt ik vertelde hun dat ik aan mijn normale bril voldoende had ,had ik het maar meegenomen ,het verhaal is bekend.

Ik wist niet hoe ik behandeld zou worden helaas ik werd zwaar mishandeld ,ik verwachte hulp maar ik werd behandeld als een zware crimineel.

Niemand kon mij de originele bijsluiter geven van Clozapine en zeer waarschijnlijk ook niet van andere medicijnen ,waarom dreigen met geweld ,pakken ze andere patienten dan op dezelfde wijze aan.

Terwijl ondergetekende wel het originele bijsluiter van Clozapine op zijn USB stick heeft en op aangedrongen heeft het te laten zien , men had er geen aandacht voor misschien uit angst dat ze dan problemen zouden krijgen met de rol.

De nep-bijsluiter van s. Kloprogge ,home made over Clozapine?

Hun superieuren.

Er heerst op Delta,  Antes, Parnassia een zeer grote angst conjuctuur, waarschijnlijk komt er nog een groter tekort op de begroting dan het afgelopen jaar.

Ben benieuwd.

Het is nu eind december 2019.

Ontslagen, wie land?

Wat ik ook niet vertrouw is de uitspraak van Ben ( Zorg Boulevard Kliniek ,van Delta ,Antes,

Parnassia ,Rotterdam)  na het buitensporig geweld niet alleen door hem  werd gedreigd met het ondergetekende gezegde, uitspraak oa  “we hebben wel een kamertje voor je in de kelder “ of met geweld na weigering van rolmedicijnen we komen wel met een paar mannetjes je platspuiten.

Omdat ik hun vertrouwen won, kon ik een kijkje nemen op een paar van hun computer , op hun kantoor op de vijfde verdieping ,ik schrok enorm op een viertal beeld schermen zag ondergetekende patienten schaars gekleed ,geisoleerd ,het betrof minstens drie of vier beeldschermen met patienten?.

Soms werd alles op de vijfde verdieping abrupt afgesloten, niemand kon er in of uit alles geblokkeerd.

Op een zeker moment lag er een oudere vrouw bewusteloos op de grond in een kamertje niemand keek naar haar om, het was er heel erg nauw ,ik begreep waar ik voor stond ,ik kon er nauwelijks bij in geval van reanimeren had ik haar moeten verplaatsen , routek ,ik controleerde haar ademhaling ,gelukkig , ik hoefde haar niet in de stabiele houding te leggen want dat lag ze .

Ik bleef bij haar toen kwam de arts, een jong meisje , zeer keurig aangekleed,

“ tire a quatre epingle“ met een hamertje , ik bleef kijken, na enige tyd , liet ze haar patient achter ,maar ze verzuimde de oudere vrouw in stabiele houding achter te laten ,terwijl ze bewusteloos was. ,waar ik haar van betichtte, vanwege beroepsgeheim begreep ik dat ze niets mocht zeggen over haar patient, ik bleef waken over haar , de oudere bewustelose vrouw tot mijn grote ontsteltenis deed een Surinaamse verpleegster de deur, dicht op slot en niemand kon meer controleren haar gezondheid, opgesloten, bewusteloos op haar rug,

Beletten van een hulpverlener iemand bij een zeer ernstige stoornis van haar of zijn  gezondheid met de dood als gevolg, gevangenisstraf.

Ben ging weer met buitensporig geweld zich te buiten door een heel erg zielig oud vrouwtje   in een volledig kapotte rolstoel ,kapotte lekke banden en voetsteunen, haar enkels braken bijna af ,vanaf het kantoortje een tiental meters naar  haar kamer te vervoeren een paar uurtjes later trof ik haar weer aan trillend voor haar kamer ,trillend over al haar ledematen ,ik probeerde haar gerust te stellen , toevallig kwam ook de arts S.Kloprogge erbij staan ,ze vertelde mij, dat het niet haar patient was.

Het lukte mij haar ( het arme ,zieke vrouwtje ) tot rust te brengen ,ze ging rustig zitten toen kwam de arts S. Kloprogge weer met een verpleegkundige ,ik verklaarde de situatie , ondergetekende droeg zijn zorg over aan de arts s.Kloprogge en de verpleegkundige ,

een half uurtje later zag ik het vrouwtje op de gang weer in de zelfde kapotte rolstoel ,

kapotte banden ,kapotte voetsteunen helemaal overstuur ,ik hield het in de gaten nadien heb ik haar nooit meer gezien, een uurtje later, haar kamer met mooie spulletjes compleet leeggehaald.

Euthenasie?

Op een gegeven moment kwam er een advocaat binnen ,hij stelde zich voor,haalde uit een grote al geopende envelope een paar papieren tevoorschijn , las enkele zinnen voor ,gaf zijn visite kaartje aan mij ,ook ondergetekende gaf zijn visitekaartje met de vermelding naar mijn website , ik nam aan dat ik het juiste visite kaartje heb gegeven met mijn website erop

 “ www.franskroll.nl “ te kijken en ook gaf ik aan hem mijn USB stick ( 64 giga ) wat hij weigerde.

Het kon ook zijn dat ik meester Schwab een oud visite kaartje heeft gegeven zonder mijn website erop dus hij kon dan niet direct naar mijn website kijken maar hij weigerde echter wel mijn USB stick aan te nemen, waar ik vrijwel alles op heb staan mijn dossier van mijn delict ,mijn manusscript en alle bewijsstukken over IS ( Ineke Sterrenburg ) en de Hoekstra ’s etc.

Ik vertelde hem wat erop stond ,alle gegevens omtrent de klachten tegen mijn arts IS ( Ineke Sterrenburg ) met mijn manusscript en het dossier van mijn delict.

Ik heb daarna nog contact met hem gezocht maar ik slaagde er niet in om hem te bereiken,ik was te zwaar gedrogeerd , ik had graag alles met hem willen doornemen maar het personeel hielp ook niet echt mee ,ik kon nauwelijks praten.

Enkele dagen na zijn bezoek was de ontmoeting de rechter-commissaris voor het IBS de advocaat ,meester Schwab was er ook weer, maar ik verweigerde hem om voor mij te pleiten want we hadden niets doorgenomen.

Het was erg hektisch.

Ik vroeg aan de rechter-commissaris het recht om voor mijzelf te spreken als  Evangelist, maar, dat werd geweigerd ook vroeg ik de rechter-commissaris met haar onder 4 ogen te praten ook dat werd geweigerd.

Ik wilde weten of de politie in mijn huis geweest was ,inverband de bewijzen die ik heb tegen IS ( Ineke Sterrenburg ) ,mijn manusscript en het dossier van mijn delict omdat er sprake van was geweest dat er politie in mijn huis was geweest wilde ik dit kortsluiten.

Maar niemand kon dit bevestigen of ontkennen ,ik wilde contact met mijn huishoudelijk werkster van Aafje, Jaqueline ,ik heb geprobeerd haar te bereiken maar dat lukte niet maar zij was echter wel de enige die in mijn huis kon komen omdat zij als Aafje, de regels laten enige weet waar de sleutel ligt begraven in de tuin.

Het was een noodgeval  maar Jaqueline heeft ook geen contact gezocht met mij, terwijl ik aanneem dat het fact team Tineke Janssen en mijn psychiater Fred van Essen van deze situatie afwisten, dus nood breekt wetten.

Omdat ik dus niet wist of de politie was geweest in mijn huis kon ik de sleutel van mijn huis niet geven aan het Fact-team.

Of had Jaqueline een contactverbod met ondergetekende.

Dus tydens het verkrijgen van mijn IBS en RM waren alleen de beschuldigingen van Delta, Antes ,Parnassia aanwezig welke vals waren maar ik kon mij niet verdedigen terwijl de rechter commissaris toch had moeten weten van mijn website “www.franskroll.nl “ en ook mijn opgedrongen advocaat meester H.Schwab maar daar werd niet over gesproken.

Inverband met de bewijzen,de opgenomen gesprekken waaruit duidelijk blijkt dat mijn psychiater Fred van Essen in de fout is gegaan.

Nadat mijn RM er van af was , en ik mij weer zonder dwang kon doen wat ik wilde , sprak ik de psychiater Fred van Essen erop aan toen hij weer op huisbezoek was bij mij , dat hij fout gehandeld heeft door acuut te stoppen enkele dagen de maandag voor mijn verjaardag ,

1 november ,het jaar 2018.

Ondergetekende heeft alle bewijzen dat hij fout gehandeld heeft ,maar in een opgenomen gesprek verklaarde hij doodleuk dat hij al zijn patienten dezelfde behandeling geeft als ondergetekende.

Ook toen ik vertelde aan hem dat in de originele bijsluiter van Clozapine staat dat je Clozapine niet mag gebruiken bij ernstig zieke nieren.ook verergert het de verschijnselen van de ziekte van Parkinson.

Na een jaar kwam ik erachter dat ik over de behandeling over mijn IBS en RM een klacht kon indienen bij de rechtbank in Rotterdam ,ondergetekende heeft ook mijn verontschuldigingen aangeboden aan mijn advocaat meester Schwab ( bewijsmateriaal in mijn bezit ) ik wilde enkel, verheldering, van hem ,hij had beloofd dat ik met vragen naar hem toe mocht komen.

Hij gaf niet thuis.

Mijn klacht kwam binnen de vereiste data.aan de rechtbank in Rotterdam.voor december 2019.

Net zoals  het antwoord van de President ,mr. R.G.de Lange-Tegelaar van de rechtbank in Rotterdam.

Psychiater Fred van Essen ( fact team Antes )  vroeg aan mij dat  hij dat weleens wilde zien wat er op de desbetreffende bijsluiter staat.

Bovendien toen ik opgenomen was op het Zorg Boulevard Kliniek van Antes ,Parnassia

in Rotterdam , tydens de IBS en RM,  kreeg ik opnieuw zware medicamenten onder geweld toegediend meerdere malen en tegen de grond aangewerkt en platgespoten ,ik vroeg de arts Kloprogge enkel maar om het originele bijsluiters van de medicijnen die ik toegediend kreeg. In een plastiek rol waar alle medicijnen voor de desbetreffende patient ,op het tydstip waarop de patient de pil moet slikken ,op deze plastiek rol staat dan in dik gedrukte letters ,zwart, de namen van de medicijnen, die de patient moet innemen.

Mensen met slechte ogen kunnen het nooit goed lezen.

En weten natuurlijk niet welk pilletje bij welke naam hoort en als er een pilletje bijzit wat waarschijnlijk verkeerd is, zoek dan maar uit voor de verpleegkundige van wat pilletje van bijvoorbeeld 10 pilletjes het juiste pilletje eruit te zoeken wat er uit moet.

De verpleegkundigen die de medicamenten moeten geven aan de patiënten krijgen op precies dezelfde wijze de pilletjes in handen zonder de originele bijsluiter

( mogelijk ook de ampullen met de desbetreffende medicijnen erin ).

Dus ook alle pilletjes los ,bijelkaar, hoe weten de verpleegkundigen welk naam van een medicijn bij welk medicijn hoort, want de originele verpakkingen en de juiste bijsluiters ontbreken.

Alleen Frana een verpleegster nam de moeite het voor mij uit te leggen ook de arts S.Kloprogge heeft de voor mij de te kleine letters op papier in  grote letters geschreven zodat ik wist hoe of wat ,andere verpleegkundigen dreigden met geweld als ik niet onmiddellijk de pilletjes in nam.

Echter de originele bijsluiters konden zij mij niet geven terwijl ondergetekende de originele bijsluiter van Clozapine wel tot mijn beschikking had ,op mijn USB stick.

Dus onmogelijk voor een verpleegkundigen te controleren of het juiste medicijn word gegeven ,vooral als er een pilletje bijzit in de plastiek rol wat er niet bijhoort ,voor een verpleegkundige onmogelijk , ieder pilletje verschillend ,andere kleur ,andere grote en bovendien de pilletjes , wisselen soms van kleur, grote ivm de prijs van de pilletjes.

Hoe kan de verpleegkundige pilletjes geven aan een patient zonder dat ze kunnen controleren welk pilletje bij welke rol hoort en of bij welke patient zonder de originele verpakking of zonder de juiste originele bijsluiter. .

Ze moeten wel want het is hun baantje.

Ik eiste dus de juiste medicamenten in de originele verpakking met de juiste bijsluiter .

De verpleegkundigen worden onder druk gezet door hun superieuren om de patient toch het medicijn ,medicijnen te geven aan de patient, niet goedschiks of kwaadschiks.

ik weigerde omdat ik onmogelijk de dikbedrukte letters van de pilletjes ,de namen ervan,te kunnen lezen, en omdat ik helemaal niet wist wat ik moest innemen ,als ik dan weigerde dan werd er grof gedreigd met geweld wat ik dus meerdere  malen ervaren heb toen ik tegen de grond aan werd gewerkt.

Terwijl geen enkele maal ondergetekende van de verpleegkundigen en of doktoren ook niet op mijn zeer dringende vraag ,de originele bijsluiter van Clozapine en ook van andere medicijnen  mocht zien.

Omdat ze die niet hebben of willen laten zien.

Na enkele weken kreeg ondergetekende van de arts Kloprogge van het Zorg boulevard Kliniek, Antes, Parnassia ,  Rotterdam , echter wel een uittreksel van Clozapine wat ze uitgeprint had met Google, internet, van een apotheek, maar daar kunnen geen rechten aan ontleent worden.

In mijn bezit.

Er stond echter wel in vermeld ,dat mijn psychiater Fred van Essen ernstig in de fout is gegaan dus je zou denken dat hij er wel van geleerd heeft maar neen hoor in een opgenomen gesprek ( dictafoon) zegt hij doodleuk dat hij al zijn patienten op dezelfde manier behandeld.

Tydens de IBS behandeling was de desbetreffende psychiater Fred van  Essen en zijn team,

niet aanwezig om te kunnen verklaren wat er mis is gegaan ,hij blonk uit door afwezigheid,

Volgens de arts S. Kloprogge is het fact team van Delta, Antes ,Parnassia gedurende de gehele opname nauw betrokken geweest ?

En waarom was mijn PVP er Sander Janssen niet ingelicht over de rechter commissaris voor mijn IBS en RM ,ook nog komt erbij dat de directrice Els van Bezouwen van Delta ,Antes ,Parnasia, eind december 2019 in antwoord op mijn vragen van 3 september  2019 ivm omwonenden en Delta ,en de Kijvelanden , pas na enkele maanden ,zegt, dat mijn PVP er Sander Janssen voor een advocaat voor ondergetekende kan zorgen.

Dit is nieuw voor mij .

Volgend jaar ,2020 zal ik navraag doen.

Maar ik kreeg wel te maken met smerige leugens van Delta, Antes, Parnassia ondergetekende zou in een vergiftigingswaan leven , Fred van  Essen heeft echter wel in een audio en video opname erkent en bevestigd dat de onherstelbare schade aan mijn nieren is gekomen door “ Lithium “

In de aantygingen werd ook gezegd ( zwart op wit ) dat ik ernstig gevaar liep mijzelf ernstig schade en of anderen ernstig letsel toe te brengen of iemand van het leven te beroven.

Ondergetekende heeft ook de namen van verpleegkundigen op internet vermeld, waardoor hij zichzelf en verpleegkundigen , personeel schade berokkend met de woorden,  dat Franciscus,

ondergetekende , dit in zijn goede doen nooit zal doen.

Hij zou ook agressief zijn, nogmaals ,ik heb mij tegenover niemand verzet, gevochten of ook maar een haar gekrenkt

Franciscus zou zichzelf ook ernstig verwaarlozen en maatschappelijk ten onder gaan.

Waarom geeft de behandelend psychiater Fred van Essen zijn fouten zo gemakkelijk toe terwijl hij zeker weet dat hij fout zit ,hij erkent zijn fouten.

Door wie word hij gedekt.

Hij moet toch ook wel beseffen dat hij met vuur speelt.

Ben ik ook echt zo gevaarlijk als men beweert.

Ondergetekende heeft nog meer bewijzen gekregen ,ik begreep dat ik een klacht kon indienen bij de rechtbank van Rotterdam over mijn behandeling tydens mijn verblijf in het Zorg Boulevard Kliniek, Rotterdam Zuid van Antes, Parnassia ( tydens mijn IBS en RM,  november 2018 en de eerste maanden van 2019 ,ondergetekende heeft per contact formulier van de rechtbank van Rotterdam dus uitgebreid zijn klachten goed onderbouwd opgestuurd , per internet kreeg echter van de President het bericht terug dat hij niets voor mij kan doen omdat ondergetekende zich niet zo makkelijk laat afschepen weer opnieuw om nadere uitleg gevraagd kreeg weer een onbevredigend antwoord terug met de vermelding dat hij niet meer zal reageren op mijn klachten.

Gegevens en mails in mijn bezit.

Ook heb ik geprobeerd via slachtofferhulp wat aanbevolen was dat ze slachtoffers helpen bij een eventuele rechtszaak bij te staan om eventueel een advocaat te vinden , daar kreeg ik ook nul op request want zo werd er mij verteld ze doen niet mee als het een klacht betreft als artsen mogelijk in fout zijn.

Wat betreft Ruben waarvan ik beticht werd dat ik een persvers filmpje had gemaakt van wonden bij zijn anus en op You Tube heeft geplaatst ,ik vroeg mijzelf heden december 2019 af wat zou er te zien geweest zijn op zijn doorligwonden bij zijn anus, waarom wilde IS

( Ineke Sterrenburg ) zeker weten dat ik dat filmpje gemaakt of niet gemaakt zou hebben, was het om te voorkomen waarom  Ruben misschien gestorven is door wellicht bloedvergiftiging van de ernstig verwaarloosde doorligwonden bij zijn anus.

De melder had zo wie zo gevonden kunnen worden.

In de voorgaande formuleringen van ondergetekende heb ik duidelijk aangegeven hoe.de melder te achterhalen, had moeten kunnen.

Ruben had enkele dagen voor zijn dood, in het ziekenhuis ,ruzie met zijn broer Harry,

Harry werkte op het stadhuis in Rotterdam ,als ik het van buiten door de glazen ruiten, van het ziekenhuis , begane grond, goed gezien, werd er ook geslagen.

Niet lang erna de avond voor  Rubens sterfdag, was ik met Harry bij Ruben op zijn  bed.

Hij lag vast aan een tiental knopjes en slangetjes ,hij rukte alles in machtelose woede alle knopjes en draadjes, los van zijn lichaam .

Hij was springlevend, hoe kan het dan zijn dat hij de volgende dag gestorven is.

Waarom verhuisde hij van het ene ziekenhuis naar het andere ziekenhuis, men vond hem waarschijnlijk te lastig en of te veel zorg en hij kostte veel geld, mijn vraag is, wat liet hij na of hebben ze hem gevraagd of niet gevraagd, euthenasie toegepast.

Nadat ondergetekende in een ander ziekenhuis waar Ruben lag , omdat ze geen raad met konden tydens de beschuldigingen vanwege het You Tube filmpje weer overgeplaatst was op de zieken boeg op Delta ,Poortugaal ,ging ondergetekende hem weer opzoeken toen ik op zijn kamer lag vond ik hem liggend op de grond ,hij was op de grond gevallen, uit zijn bed.

Ik controleerde of hij niets gebroken had ,direct erna, rende ik naar het kantoortje waar ik een aantal jonge verpleegkundigen zag ,ik vertelde snel wat er aan de hand was.

Rende weer terug naar  Ruben, met de  Routek methode, zette ondergetekende hem in zijn rolstoel.

Hij mankeerde gelukkig niets

Een x aantal jonge verpleegkundigen keek giechelend toe.

Een paar dagen later verhuisde hij weer naar het andere ziekenhuis waar ik hem opnieuw opzocht en waar hij gestorven is.

Is dat toen besloten door zijn broer Harry en de medici , rondom  Ruben zijn sterfbed.

Immers, Ruben was wilsonbekwaam en zwakbegaafd , zo oordeelde een psychiater,  aan wie Ruben had medegedeeld dat zijn vriend Franciscus ,zijn , Rubens onderbroek heeft uitgetrokken en filmpjes heeft gemaakt van zijn doorligwonden bij zijn anus, dit vertelde zijn psychiater, dat  Ruben dit spontaan heeft verteld aan hem.

Ruben was echter wel goudeerlijk.

Hoe stierf Ruben ?

Om de te ernstig verwaarloosde doorligwonden bij zijn anus mogelijk zijn doodsoorzaak in de doofpot te stoppen.

Mijn vraag wat mankeerde  Ruben ,exact aan zijn doorligwonden ,hoe ernstig waren ze verwaarloosd , nalatigheid, waarom wilde men er zeker van zijn dat het bewuste filmpje nooit bestaan heeft.

Toen bij de behandeling van het You Tube filmpje ( Ruben ) heb ik met een nieuw bewijs willen komen.

Namelijk dat als Delta, Antes,Parnassia zo graag had willen bewijzen dat ik dat persverse filmpje dat gemaakt dan hadden ze naar de Data-Base van  You Tube kunnen gaan en dat filmpje als het bestaan heeft kunnen opvragen.

Ondergetekende heeft hierover contact gehad met Peter .R.de Vries en Maaike, ze wilden er meer over weten.

Het nieuwe bewijs dat het filmpje niet bestaan heeft of wel had dan kortgesloten kunnen worden.

Maar het nieuwe bewijs werd door de voorzitter Altena van het Hoger Beroep door het Medisch  Tucht College in den Haag , 1 december 2015 van de tafel geveegd , terwijl het filmpje wat gemaakt zou zijn was in december, het jaar 2010 en van de Data-Base van Face-Book

Bewijs van corruptie ,de uitspraak van1 december , het jaar 2015 , en mijn klacht over haar, en haar verweer in mijn bezit)

( in mijn geval ,You  Tube )  was bekend een jaar door toedoen van Peter .R.de Vries

( Chantal  Werkendam )

Was Peter R. de Vries ook zo zorgvuldig met het bewijs te verzamelen tegen over de Neus verdedigd door Sander Janssen door Holleeder zijn zusters met microfoontjes uit te rusten en bewijsmateriaal te verzamelen door ze te instructeren met strikvragen te stellen waarom zo geniepig en gemeen en volgens Peter R. de Vries zo gevaarlijke man als Holleeder.

Als Holleeder zo gevaarlijk is als Peter  R. de Vries is waarom laat hij zijn zussen van Holleeder dan extreem veel opzettelijk gevaar lopen.

Laf.

Dan komt er ook nog een boek uit met de naam  “ Judas “,

Goed voor de werkgelegenheid

Als Holleeder er iets van vermoed dan is Holleeder een man om Peter . de Vries het recht in zijn gezicht te zeggen terwijl hij weet dat hij dan in zijn val loopt die Peter R .de Vries voor hem opstelt.

Holleeder weet dat hij dan in de gevangenis kan belanden..

Inderdaad Holleeder liep in deze val.

Mag iedereen dan iedereen afluisteren ,face to face , right between the eye., Delta, Antes, Parnassia.

Advocaat  Wiersma stierf ook niet voor niets ,vermoedelijk ook gelikwideerd door de politiek want hij had geen vertrouwen in de rechtsstaat en justitie.

Het Koninklijk gezin en de minister-president Rutte drinken ook gezamenlijk een pilsje met Poetin tydens de Olympics.

Geen karakter en laf .

Waarom moesten ruim 1 miljoen onschuldigen sterven door atoombommen om de tweede wereld oorlog te beeindigen.

Waarom willen ze mij in de knel houden.

De foto van Ruben hangt nog steeds in het hoofdgebouw bij de directiekamer in Poortugaal als pronkstuk ,ze spelen mooi weer maar intussen willen ze nog steeds niet erkennen en bevestigen dat het allemaal smerige leugens zijn die ze hem op zijn sterfbed hebben opgedrongen over Franciscus

Want als ze toegeven dat het allemaal smerige leugens zijn en dat het nooit bestaan heeft dan gaat de uitspraak van  de voorzitter Altena ,1 december 2015 , in het Hoger Beroep van het You  Tube filmpje ( Ruben ) ook onderuit.

Het filmpje opvragen kan nog steeds.

Het excuus van IS ( Ineke Sterrenburg ) dat Ruben’s privacy ernstig in geding zou zijn is natuurlijk kolder ,de vraag is als dat filmpje van  Ruben bestaan heeft was hij dan herkenbaar in beeld.

Ineke Sterrenburg was alleen heel erg bang dat de heel erg verwaarloosde doorligwonden van zijn anus aan het licht zou komen want Ruben was de patient van zeer waarschijnlijk IS

( Ineke Sterrenburg ) zijn arts.

Maar waarschijnlijk weten de verpleegkundigen die  Ruben verpleegden op de hoofdlokatie van het Psychiatrisch ziekenhuis Delta, Poortugaal.meer ervan af.

Men wist zich geen raad met Ruben, ze wilden van hem af zijn , zijn broer Harry werkte op het Stadhuis in  Rotterdam misschien iets in deze richting en was een dode  Ruben meer waard dan een levende Ruben

Hij was springlevend de avond voor zijn dood.

Euthenasie.

1 december , het jaar 2015 was ik in den Haag voor de behandeling van het You  Tube filmpje ( Ruben) ik kwam toevallig in het Vredespaleis in den Haag een oude vriend tegen Sjonnie, een Surinaamse kameraad , 1 december het jaar 2019 kwam ook Bouterse aan bod , hij werd veroordeeld door de krijgsraad van Suriname voor de decembermoorden , 8 december op 15 politieke tegenstanders van hem

Hij , Bouterse, zegt onschuldig te zijn en dat Nederland achter de december moorden in Suriname zit.

Waarom werd bij de klachtencommissie van Antes, voorzitter ,rechter Koster, de behandeling van het You Tube filmpje ( Ruben ) wel opnieuw bekeken en van de onherstelbare, ongeneeslijk beschadigingen door een van de vele anti-psychiatrische  medicijnen ,in dit geval Lithium , opgedrongen door zijn arts IS ( Ineke Sterrenburg ) nieren niet.

W at is het verschil ertussen ,kunt U mij dit uitleggen ,alstublieft?

Er stierf ook een patient van zeer waarschijnlijk IS ( Ineke Sterrenburg ) in de separeer, isoleercel van de  Welhoek , een paviljoen van de hoofdlokatie Delta, Antes, Parnassia, Poortugaal

Wat was zijn doodsoorzaak ,hij was nog zeer jong en heel erg vriendelijk.

Wat is de doodsoorzaak van Ruben, exact geweest ,wat liet hij achter.?

Hoe goed beschermd Delta, Antes, Parnassia zijn patienten.

Waarom geeft hij de Clozapine terwijl hij niets afweet van de werking van het medicijn, hij wist niets van de ontwenningsverschijnselen, hij zegt het is maar een klein beetje maar de gevolgen kunnen desastreus aflopen, temeer bewijs heb ik van de onkunde van zijn behandelend psychiater als ondergetekende erachter kwam dat het middel Clozapine heel erg zwaar is voor de meeste patienten die gaan compleet onderuit, toen ondergetekende erachter kwam toen ik het anti-psychotica middel Clozapine, op klaarlichte dag het met geweld kreeg toegediend.

Je kan er een olifant mee doden.

Bovendien leeft hij in een waan ,hij denkt dat Delta ,Antes, Parnassia hem wil vermoorden en dat hij in en vergiftigingswaan zit.ook zou hij maatschappelijk tenondergaan en zich ernstig verwaarlozen ook zou hij zicht ernstig beschadigen doordat hij namen van medewerkers op internet vermeld zou hebben en dat hij dat nooit gedaan zou hebben in zijn goede doen..

Hoe kon de trauma helicopter landen op een vaststaande plek bij het Maasstadziekenhuis Rotterdam , bij een Kliniek Zorg Boulevard , Delta, Antes, Parnassia

Gezien de ernstige beschuldigingen aan zijn adres door Delta, Antes, Parnassia waarom lopen de Zorg Boulevard Kliniek ,Delta, Antes, Parnassia ,het personeel en patienten dan toch groot gevaar door bewust met opzet of door ondeskundigheid hem een gevaarlijk mogelijk in verkeerde handen ( ondergetekende ) te laten zijn van een mogelijk extreem gevaarlijk uitzien vuurwapen .

Ondergetekende is schuldig aan een poging tot aanranding , een poging althans op een weerloze patient van Delta, Antes,Parnassia .

Delta had de patient in kwestie beter moeten beschermen,hij had geluk, hij verdedigde zich door met beiden vuisten voor zich te houden en zich te verdedigen.

Ik besefte het pas een 12 tal maanden erna dat ik fout bezig ben geweest.

Ondergetekende kan hiervoor alsnog TBS krijgen ,de aantygingen van Delta, Antes, Parnasia waren terecht om mij een IBS en RM te geven?

Maar als mijn behandelend Psychiater Fred van Essen en zijn fact team ervan afwisten voor mijn opname , van de poging tot aanranding van een weerlose patient, waarom stopt hij dan acuut met de Clozapine.

Clozapine mag niet gebruikt worden bij ernstig zieke nieren ook staat er in de desbetreffende bijsluiter vermeld dat het bij gezonde nieren de bijverschijnselen van de ziekte van Parkinson verergerd laat staan bij ernstig zieke nieren.

De psychiater Fred wil dat wel eens zien.de originele bijsluiter van Clozapine.

Tevens zegt hij dat hij al zijn patienten op dezelfde manier behandeld als ondergetekende.

Toen ik 112 belde vanwege de zeer heftige ontwennings verschijnselen door het hem voorgeschreven anti-psychotica middel Clozapine.

Waarom was mijn behandelend psychiater Fred van Essen van Antes toen ik bij de rechter commissaris moest komen hij was niet aanwezig  met zijn fact team en ook mijn PVP ,Sander Janssen was niet ingelicht ,ook mijn dochter Stephanie was niet ingelicht, maar wel echter mijn familie Hoekstra, waarom zij wel, wat is de reden ervan ?

In de papieren van de Zorg Boulevard Kliniek , Rotterdam, Delta, Antes, Parnassia staat duidelijk dat het fact team gedurende de hele opname  tydens de IBS en RM van Franciscus nauw betrokken is geweest.

Ik moest slikken of stikken, dwang werd toegestaan ,wie neemt deze beslissing ,ik ben redelijk, waarom geweld.

Ondergetekende wil voortaan de originele papieren met de originele handtekening .

Ik heb duidelijk aangegeven dat ik weigerde de anti-psychoticum middel Clozapine, met gegronde redenen, omdat de ondergetekende wel de originele bijsluiter heeft, ik heb ook aangegeven dat ik bij de Zorg Boulevard Kliniek , van Antes, Parnassia de bijsluiter kan laten zien welke ondergetekende op zijn USB stick had staan maar werd geweigerd,nog steeds heeft mijn psychiater Fred van Essen en zijn  fact team van Delta, Antes, Parnassia mij niet kunnen laten zijn de originele bijsluiter ( s )

Ik moest het doen met een uittreksel van een uitgeprinte bijsluiter van Google van een apotheek, niet rechtsgeldig., de arts Kloprogge en  psychiater Zonneveld van Zorg Boulevard Kliniek , Rotterdam van  Delta, Antes,Parnassia zijn hiervoor verantwoordelijk.

Als de psychiater de behandelaars en de verpleegkundigen dat niet kunnen.

Waar praten we dan nog over.

Ben ik dan opzettelijk tot een schietschijf gepromoveerd moeten dan eerst onschuldigen mensen doodgeschoten worden ,Micky, doorzeeft met kogels terwijl hij in zijn handen,in ieder geval een nepwapen heeft en politie wel hem moet doodschieten omdat de politie een echte revolver niet van een nep-revolver kan onderscheiden..

De Pool op Delta, Antes, Parnassia met zijn extreem lange snoer , elektriciteit ,zelf gemaakt met looieren ( de vloer schoonmaken) met een spuitbus met water ,waarvoor ,mogelijk gif.om indien hij betrapt word bij dingen, zaken die niet deugen..

Ondergetekende kwam erachter nadat Micky ,doodgeschoten was, te laat anders had ondergetekende nooit een nepwapen gekocht ,ik besefte dat ik iedereen groot gevaar heb laten lopen ,mijn oprechte excuses, waarom als de Zorg Boulevard Kliniek, als ze ervan afwisten iedereen , onschuldigen zo ’n groot gevaar lopen , met zo ’n gevaarlijke gek , ik verwijt de Zorg Boulevard Kliniek, Delta, Antes, Parnassia met levens te spelen en over lijken te gaan

Terwijl ze weten van de kennis die Delta, Antes, Parnssia hebben over de TBS ‘er Franciscus

Als ik zo gevaarlijk ben wat niet klopt ,waarom stopt hij , mijn psychiater Fred van Essen dan acuut met zijn anti-psychotica middel Clozapine .

Dus ook foutief

Van de apotheker Poortugaal weet ik dat er nog niet veel onderzoek is gedaan naar de bijwerkingen van Clozapine. ( bewijs in mijn bezit )

Mijn psychiater Fred van  Essen zegt doodleuk dat hij de originele bijsluiter wel eens wil zien

Op een USB-stick ( 64 giga )

Alles opgenomen van de psychiater van Essen met instemming dictafoon , met geluid en beeld ,video.

Misschien kan het van een ander standpunt , oogpunt bekeken worden ,als mijn arts IS

( Ineke Sterrenburg ) niet gelogen heeft in 2010 over de ernst van de nierbeschadigingen .

Wat ze zei, lichtbeschadigd, goedaardig en geen blijvende schade aan mijn nieren zou oplopen, waarom is ze dan gestopt met lithium, en overgestapt naar Clozapine, wat is dan de reden  en waarom is in december 2014 de conclusie dat mijn nieren onherstelbaar , ongeneeslijk beschadigd zijn , de werking is dan, de nierfunctie slechts 28 % of 26%

wat is er dan in de tyd gebeurd tussen het jaar 2010 van het stoppen van Lithium en Clozapine,  december 2014 de werking van mijn nieren plus-minus 28 %

Ik heb alle laboratorium uitslagen in mijn bezit.

Vast staat dat IS ( Ineke Sterrenburg ) gelogen heeft en het allemaal smerige leugens zijn die Delta, Antes, Parnassia,  Ruben op zijn sterfbed hebben opgedrongen terwijl hij bijna zijn hele leven een vreselijke lijdensweg heeft meegemaakt , verlamd aan zijn benen vanaf zijn middel

Nu bijna 10 jaar later wil de directie van Delta, Antes, Parnassia nog steeds niet erkennen en bevestigen ,dat IS ( Ineke Sterrenburg ) heel ernstig in de fout is gegaan.

Hoe kan Delta, Antes, Parnassia verder gaan in de behandeling van hun patienten terwijl zeer ernstige klachten niet erkend en bevestigd worden.

Ik heb een missie ,ik moet verhinderen dat andere mensen dezelfde foutieve behandeling krijgen door Delta, Antes ,Parnassia als ondergetekende en Ruben.

Helaas, nog steeds ondervinden

De klachten over Delta ,Antes en Parnassia worden alleen maar erger en erger.!

  • Share post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *